Hvorfor er det en god idé at træne?

Træning findes i mange forskellige afskygninger og er noget de fleste forbinder med sundhed.

Du kan træne på mange måder, men det vigtigste er at du finder en træningsform du syntes er sjov og kan holde ud i længden. Når du træner får du mere energi og bliver stærkere, og du vil opleve at dine daglige gøremål bliver lettere.  Hvis du bevæger dig mere i hverdagen vil du på længere sigt blive sundere, få en flottere krop og et bedre velvære.

Med den rigtige træning og vejledning kan du opnå de mål du drømmer om, men træning er ikke altid nok. Det kan være en god idé også at du har fokus på din kost, uanset om det er vægttab, muskelforøgelse eller blot at holde din nuværende form vedlige.

Hos Fitness By Lund fokusere vi meget på, den gode oplevelse, og det er vigtigt for os at vi sammen finder frem til den træningsform som passer bedst til dit behov og dine mål.

Skal vi hjælpe dig med din træning?

Træningsprogram

Med et træningsprogram har du en struktureret plan for hvad du skal igennem når du er i træningscenteret. Du vil opleve at du lettere kommer igennem dine træningspas og at du ikke skal tænke på hvilken maskine eller øvelse du skal vælge. Vi søger for at dit træningsprogram er sammensat så du får trænet alle muskelgrupper og at der er struktur i din træning så du ikke spilder tiden i centeret.

Et træningsprogram bør justeres ca hver 6-8 uger, så du ikke kommer til at kede dig og miste lysten til at komme i centeret. Vi udarbejder selvfølgeligt dit træningsprogrammen i tæt samarbejde med dig, så du ikke får øvelser du er utryg ved eller som ikke passer til dit træningsniveau.

 

Hvorfor skal du have nyt program så tit?

Vores krop er opbygget så den tilpasser sig alt hvad vi laver og derfor vil du opleve efter ca 6-8 uger at din udvikling går i stå. Det vil sige, jo længere du træner med samme program jo mindre vil du opleve fremgang i f.eks. muskelvækst.

Se mere om vores træningsprogrammer her

Kom igang med et træningsprogram

Træningsforløb/Personlig træning

Ønsker du at komme godt fra start med din træning eller mangler du inspiration til den træning du allerede laver. Vi hjælper med at forbedre din teknik, tilføre nye øvelser til dit program og gøre dig stærkere så det bliver endnu sjovere at træne.

Med et forløb kan vi følge dig tæt og løbende tilpasse dit træningsprogram. Vi vil også træne med dig i centeret  så du får styr på de forskellige øvelser. Personlig træning giver en unik mulighed for at lære teknikkerne i de forskellige øvelser og få forklaret hvilke muskler der skal aktiveres og hvordan du skal udføre øvelsen korrekt for at få mest muligt ud af din træning.

Når vi er rundt i forskellige centre ser vi desværre alt for ofte nogen som laver øvelserne forkert. Det er ikke nødvendigvis et problem på den korte bane, men hvis man gør det over længere tid kan det give problemer og skader.

Vil du også forbedre din træning med et fokuseret forløb?