Personlig træning Aalborg

Dit mål, dine drømme og ikke mindst dit selvværd!

 

Hvorfor vælge personlige træning ?

Når du bare kan gå på instragram, youtube eller google og finde diverse øvelser til din træning.

 

 

Personlig træning er en unik mulighed for at få tilpasset sin teknik, sit træningsprogram eller blive presset der ud hvor du ikke selv troede det var muligt. Du har måske trænet længe og går og tuller i træningscenteret og syntes egentligt at du har godt styr på det hele, men træner du egentligt hårdt nok ? er det måske derfor at din fysik ikke flytter sig eller springer du bare over det sidste sæt fordi det lige var lidt hårdere end det plejer og du egentligt hellere vil hjem på sofaen.

Det kan også være du har svært ved at komme afsted. Når man først er kommet hjem fra dagens gøremål, gider man faktisk ikke rigtigt, selv om man har sat sig det mål at man skal træne minimum 3 dage om ugen… 3 dage bliver hurtigt til 2 dage, 2 dage bliver hutigt til 1 dag fordi du også lige skal nå at se den nye film på netflix og til sidst har du ikke været afsted i flere måneder og du kan starte forfra igen…

Med en personlig træner har du en at stå til ansvar over for, du har en motivations faktor og ikke mindst for du det maksimale ud af din træning. Du kommer til at lære nye måder at træne på, din teknik bliver finjusteret og du får mindre skader. Du vil opleve at når du først er kommet ind i en rytme kan du ikke undvære din træning.

Hvordan forgår en personlige træning?

Personlige træning hos Fitness By Lund forgår face to face, det kan være i det fitness center hvor vi holder til eller udendørs hvis du ikke er tryk eller har mulighed for at komme i et fitness center.

Ved vores første møde tager vi en snak om dine mål, din livvstil og afstemmer både dine og vores forventninger til det kommende forløb. Vi gennemgår også dit udfylde spørgeskema og aftaler antal personlige træninger. Når vi har snakket går vi i træningsrummet eller udenfor og laver en screening af din træning. En screening vil sige at vi vurderer dit nuværende trænings niveau og gennemgår en række forskellige øvelser så vi sammen kan give dig det bedste forløb fremafrettet.

Det skal hertil siges at du helt selv bestemmer om den personligesamtale og screening skal forgå samme dag.

En personlige træning hos Fitness By Lund kan variere da vi både tilbyder 60 minutter og 90 minutters træningspas, samt træninger på ugesbasis, disse er af 60 minutters varighed.

 

Hvad siger andre om personlige træning?

 

Frederik Sørensen

Jeg har trænet en vægtløftning selv i en længere periode og har også fornuftigt styr på teknikken. Men alligevel var jeg i tvivl om nogle af detaljerne i enkelte øvelser. Derfor havde jeg en personlig træning med Lykke hvor det primære fokus var på de grundøvelser jeg laver hvor jeg gerne ville forbedre min teknik.

Normalt kører jeg et helt primitivt øvelsesprogram som dækker core og hele overkroppen, og ikke noget til benene. Jeg cykler og løber meget så det er ikke så nødvendigt at have benene med. Den største øvelse jeg laver er dødløft og bænkpres med håndvægte og det var her jeg var mest usikker på teknikken. Jeg var bekymret for at jeg risikerede at få problemer med ryggen på sigt i dødløft.

Efter træningen har jeg forbedret min teknik markant. Det har betydet at jeg er gået ned i vægt i nogen øvelser og op i vægt i andre, men aldrig har jeg været så øm i alle musklerne bagefter. Jeg fik også slået fast at det ikke handler om hvor tungt man løfter men i stedet at gøre det på den rigtige måde så resultatet bliver godt. Helt pinligt gik jeg fra 14 kgs håndvægte og ned til 4 kg til biceps træning, med mange flere gentagelser i stedet. Lykke har været god til hele vejen at vise hvor man skal mærke trækket i musklerne, hvor hurtigt/langsomt øvelserne skal laves for at få mest muligt ud af det. Og ikke mindst byttet en af mine øvelser ud som passede bedre i forhold til at jeg sidder meget ved en computer.

Det er klar min anbefaling, at hvis du vil have noget mere ud af de timer du lægger i træningscenteret, så få en personlig træning. Det er det hele værd!

 

Janni Lund 

Det at køre et forløb med en personlig træner, har givet mig viljen og troen på at målene kan opnås.

Når man ikke har nogen man skal stå til ansvar for, finder man ofte undskylninger for at tage de lette veje og det bliver en ond cirkel, hvor resultaterne aldrig opnås.  Jeg har små trænet i flere år og gjorde det egentlig fordi så kunne jeg spise som jeg ville, men den gik ik.  Jeg tog mere og mere på og blev utrolig ked af de former jeg havde fået anlagt mig. Selvtilliden fik et knæk og nu skulle det stoppe.

Jeg kontaktede en personlig træner og fik sat et forløb op. Må ærligt indrømme, at jeg ikke anede at jeg ville komme dertil hvor jeg er i dag, for jeg har aldrig ville gå på kompromis med mit elskede smør, sovs og kartofler. Jeg blev dog hurtigt klogere og fandt ud af at jeg faktisk blev lykkeligere ved at se de resultaterne jeg opnåede, fremfor den kortvarig glæde jeg fik ved at spise det forkerte mad. Efter jeg er startet mit forløb med personlig træning, har mit liv ændret sig markant. Jeg er fyldt med overskud, uanet energi og humøret er altid højt.

Jeg har genvundet min selvrespekt og jeg begynder så småt at nyde hvad jeg ser i spejlet. Den største bekræftigelse, er når folk kommer og roser mig og vil vide hvordan jeg har opnået mine resultater. Jeg køre stadig med personlig træner og vi har sammen lagt en plan for hvor jeg skal hen. Uden den støtte jeg har fået af min træner, var det her ikke en succes. De ting vi har opnået sammen, kunne jeg aldrig have formået alene.

Det hele handler om at tro på sin træner og tro på målet og så have en god portion tålmodighed, så opnår man resultater.

 

 

Relaterede artikler
Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *