Online coaching

Vi ved hvor presset en hverdag du har. Derfor er der ikke altid tid til at vi mødes ansigt til ansigt. Derfor har vi lavet programmer som kører 100% online, så du ikke er afhængig af tid og sted.

Showing all 5 results


Vores online træning og kostforløb er til dig, der ikke har mulighed for at træne med med os i Aalborg, men stadig ønsker at blive udfordret og lære en masse om kost og træning.

Det er  desuden et billigere alternativ til almindelig personlig træning og kostprogrammer og vil give dig et kickstart til en sundere livsstil så du opnå resultater!


DKK 2.000,00DKK 3.000,00

Træningsforløbet er til dig der ønsker at løft din træning til næste niveau. Til dig som ønsker ny inspiration og mere variation i dine træningspas


DKK 699,00DKK 1.300,00

Kostforløb er for dig der vil have et kickstart til en sundere livsstil, opnå vægttab eller til dig som mangler forståelse, vejledning og inspiration til en sunderer livsstil, så du får den krop du altid har drømt om.


DKK 1.499,00

Du har bestemt dig, nu skal der ske noget! Men er en kostplan virkelig det rigtige sted at starte.
Det mener vi det er, men for at du kan være sikker har vi lavet en række standard kostplaner.

Ud fra din kropstype, mål og behov udvælger vi den kostplan der passer bedst til dig.

Det gør at du kan starte, rigtig billigt.


DKK 299,00

Kostplan sølv er for dig der vil have et kickstart til en sundere livsstil, opnå vægttab eller til dig som mangler forståelse, vejledning og inspiration til en sundere livsstil, så du får den krop du altid har drømt om.


DKK 799,00