FITNESS BY LUND

Hvorfor skal du vælge os ?

Når du skal vælge en coach eller træner er det vigtigt at vælge med omhu. Det er vigtigt det er en du stoler på og kan være dig selv sammen med.

Et personligt forløb, hvor det handler om vægttab, kost eller at blive presset igennem en træning kræver tillid og mere tillid. Du skal igennem en personlig udvikling og der vil være op- og nedture. Det er vigtigt, at du kan dele både positivt og negativt med din coach. På den måde kan vi løbende tilrette planer, motivere og støtte så du når dit mål. For det er jo dig det hele handler om!

Hos os får du netop det der vigtigt hos en coach:

  • Ærlighed
  • Motivation
  • Fokus på dig
  • Vi skaber kun produkter som passer ind i din hverdag
  • Vi lytter og er forstående
  • 100% jyder med begge ben på jorden

Vi går ikke ind for et quick fix med en hurtig smart slankekur som er ulidelig og som i sidste ende alligevel ikke holder. Vi vil give dig en forståelse for, hvordan du skal forholde dig til dine mål, din kost og din træning for, at din udvikling også i fremtiden holder.

DET HELE HANDLER OM DET HELE MENNESKE BAG FACADEN
[inwave_infor_list style=”style2″][inwave_infor_list_item title=”Personlig træning når du har tid” description=”Personlige træninger tilpasset din tid – både hverdage og weekender. Vi tilpasser desuden træningen efter hvad dine mål og ønsker er.
Vi tilbyder både 60 og 90 minutters træninger og alle træninger foregår enten i PowerGym Jyllandsgade 30, 1 sal, 9000 Aalborg eller Shape Up Fitness, Nibevej 1C, 9200 Aalborg SV” icon=”clock-o” style=”style2″][inwave_infor_list_item title=”Kostplaner designet og skræddersyet efter din hverdag og dine mål” description=”En kostplan skal ikke være kedelig men derimod spændende og varierende. Den skal tage højde for dig og din hverdag og ikke indeholde fødevare du f.eks, ikke kan tåle eller lide. Vi gør meget ud af at spørge ind til dig, inden vi udarbejder en skræddersyet kostplan til netop din hverdag. ” icon=”cutlery” style=”style2″][inwave_infor_list_item title=”Hele mennesket bag” description=”Det er vigtigt at tage højde for, at vi ikke alle er ens, og at der er forskel på hvordan vi håndterer forskellige situationer, og at det ikke er lige let for alle at omstrukturere deres hverdag i forhold til kost og træning.
Vi hjælper dig igennem de svære tider og får dig hel igennem vores forløb. Ingen bliver glemt eller overset, og vi tager ikke flere kunder ind end at vi selv kan lave alle kost og træningsforløb. Vi tager højde for det mentale, der også høre til en livsstils ændring ” icon=”heart” style=”style2″][inwave_infor_list_item][/inwave_infor_list]

Allan Lund

Mit navn er Allan Lund

Jeg har i mange år arbejdet med mennesker både i butik som salgsassistent men også som pædagogisk assistent på opholdsteder for utilpasse unge og voksende. Det gør at jeg i dag har let ved at snakke med og forstå mennesker. Sport har været min interesse siden jeg startede til sandkassefodbold, det er dog fitness og bodybuilding der er blevet min passion. Fra 2012 har det været fitness og bodybuilding på konkurrence plan og det har udviklet mig personligt på mange måder. Jeg har trænet med vægte i omkring 25 år men det er først de sidste 7- 8 år at jeg har gået op i min kost i forhold til min træning. Derfor ved jeg også at træning uden den rette næring ikke giver de gode resultater som man går og drømmer om. Derfor er jeg nu godt i gang med at uddanne mig som kostvejleder gennem precision nutrition. Jeg har allerede en kæmpe bunke erfaring fra udførsel af diæter i praksis, men bliver aldrig for klog til at udvikle mig og lære mere.

“For mig som vejleder/ coach er det vigtigt at det mentale er lige så meget i balance som det fysiske. Det er vigtigt at huske at kost og træning skal være sjovt og ikke en pligt. Opbygningen af drømme kroppen er et maraton ikke en sprint”

Uddannelser og certificeringer
– Certificeret fitness instruktør juni 2019
– Certificeret Personlige træner juli 2019

Lykke Banke Sørensen

Mit navn er Lykke Banke Sørensen.
Jeg er noget af en fitness tosse og elsker at nørde med kost og kaloriebalance og få disse to ting til at gå op i en større enhed.
Jeg er uddannet fitnessinstruktør, personlig træner og kostvejleder til februar 2019. Jeg brænder for at give noget af min viden og erfaring videre til kvinder som drømmer om en sundere livsstil og som ønsker at få en bedre forståelse for kost, træning og balance i hverdagen.
Med i bagagen har jeg desuden en butiks uddannelse og en kontor uddannelse med speciale i offentlig administration, så jeg kan sagtens sætte træning og kost i perspektiv i forhold til en travl hverdag.

Min viden indenfor kost og træning er baseret på personlige erfaringer og relevant uddannelse. Jeg begynde mit mit nørderi med kost tilbage i 2012 hvor jeg startede i forløb hos en kostvejleder for at tabe mig og komme i bedre form. Siden da har jeg været igennem været talrige diæter og prøvet alle mulige kostråd af på egen krop.

“Når du vælger mig som din coach er det vigtigt for mig at vi sammen finder en balance i den proces du skal til at igennem. Så du føler at du kan leve et liv, som er i balance, uden at du slavisk skal følge en kost eller et træningsprogram”

Uddannelser og certificeringer
– Certificeret fitness instruktør
– Certificeret Personlige træner
– Certificeret kostvejleder
– Kontor assistent med speciale i offentlig administration
– Butiks assistent med speciale som materialist