Mit navn er Lykke Banke Sørensen.
Jeg er noget af en fitness tosse og elsker at nørde med kost og kaloriebalance og få disse to ting til at gå op i en større enhed.
Jeg er uddannet fitnessinstruktør, personlig træner og kostvejleder til februar 2019. Jeg brænder for at give noget af min viden og erfaring videre til kvinder som drømmer om en sundere livsstil og som ønsker at få en bedre forståelse for kost, træning og balance i hverdagen.
Med i bagagen har jeg desuden en butiks uddannelse og en kontor uddannelse med speciale i offentlig administration, så jeg kan sagtens sætte træning og kost i perspektiv i forhold til en travl hverdag.

Certificeret Kostvejleder

Min viden indenfor kost og træning er baseret på personlige erfaringer og relevant uddannelse. Jeg begynde mit mit nørderi med kost tilbage i 2012 hvor jeg startede i forløb hos en kostvejleder for at tabe mig og komme i bedre form. Siden da har jeg været igennem været talrige diæter og prøvet alle mulige kostråd af på egen krop.

“Når du vælger mig som din coach er det vigtigt for mig at vi sammen finder en balance i den proces du skal til at igennem. Så du føler at du kan leve et liv, som er i balance, uden at du slavisk skal følge en kost eller et træningsprogram”

Uddannelser og certificeringer
– Certificeret fitness instruktør
– Certificeret Personlige træner
– Certificeret kostvejleder
– Kontor assistent med speciale i offentlig administration
– Butiks assistent med speciale som materialist