Vil du have en kostplan det fungere for dig? Så er du kommet til de helt rigtige. Vores kostplaner tager udgangspunkt i det du normalt spiser og vi tager højde for, at du ikke skal undvære det mad du elsker. Vi tilpasser planen så den passer ind i din travle hverdag.

Vores kostplaner er målrettet vægttab med fokus på, at du lærer, hvordan kosten påvirker din krop og vægt. Vi giver dig et grundlag for, at du i fremtiden selv kan styre din kost, så du en gang for alle for bugt med de overflødige kilo og ændre din livsstil og dit vægttab holder. 

BRONZE

Kom hurtigt igang

God kostplan til lav pris

Pris

299,00 kr.

Er du i tvivl om en kostplan er noget for dig? Hvis dit fokus er på at tabe dig, så har vi lavet en standard kostplan til dig. Du kan være i gang med det samme til en billig pris.

Din kostplan indeholder 2-3 forslag til hvert måltid, morgenmad, snack, frokost og aftensmad. Du kommer til at spise helt almindeligt mad med fokus på, at det skal passe til en normal travl hverdag.

SØLV

Special tilpasset dig

Spis det du godt kan lide

Forbedre din sundhed

Pris

799,00 kr.

Du kan godt opnå dine mål uden at spise underligt mad. Din personlige kostplan tager udgangspunkt i det mad du godt kan lide. Vi sørger også for, at den passer ind i din hverdag så du lettere kan følge den.

Du får en kostplan med 2-3 forslag til hvert måltid, morgenmad, snack, frokost og aftensmad. Den er sammensat så hele din familie kan være med.

GULD

Special tilpasset dig

Vi holder dig i ørene

Kostplan justeres efter behov

Pris for 8 uger

1.499,00 kr.

Er du helt opsat på at nu skal der ske noget? Så skal du vælge guldpakken. Fordelen ved et forløb er at du får en kostvejleder som følger dig uge for uge så du hele tiden er på rette vej. Det giver dig mulighed for at få svar på alle de spørgsmål du har. Hvis du går sur i det du spiser tilretter vi kostplanen helt uden nogen omkostninger for dig.

Hvorfor skal du vælge en kostplan fra os? 

Der er mange gode grunde til at vælge en kostplan der er tilpasset dig og dine behov. Kostplanerne tager udgangspunkt i dig og din hverdag, så du sammen med os kan nå dine mål. Du får tilknyttet vores kostvejleder Lykke Banke Sørensen som er certificeret fra Fitness Institute.

Fordelen ved vores kostplaner er:

  • Undgå forkert vejledning – Certificeret kostvejleder fra Fitness Institute
  • Du får glæde af mine mange års erfaring – Jeg har prøvet det på egen krop
  • Du kan få den krop du ønsker dig – Jeg ved hvad der skal til
  • Du får lov at spise lige det du elsker – Jeg tager udgangspunkt i din nuværende kost
  • Du får vejledning i, hvordan du kan spise det du gerne vil
  • Du må aldrig gå træt i det du spiser, derfor får du 2-3 forskellige forslag til hvert måltid og jeg tilpasser løbende, hvis du ønsker det, så du aldrig kører træt i din plan.

Kostplaner og priser

Der er forskellige måder at komme igang med en kostplan. Jeg har bedst erfaring med vores sølvpakke da den er skræddersyet dig, din hverdag og dine mål. Planen er personlig og jeg tager udgangspunkt i din nuværende kost.

Hvis du er i tvivl om en kostplan er noget for dig, så prøv bronze pakken. Her får du en kostplan til at komme igang med på en billige måde og du modtager planen allerede i dag. 

Udtalelser fra vores klienter

Kanon kostforløb! Kostplanen er 100% tilpasset dig og din hverdag, så det bliver så nemt og smertefrit som overhovedet muligt. De bedste anbefalinger her fra!

Marie Louise Knudsen

Udtalelser fra vores klienter

Kan kun give mine bedste anbefalinger, da man her får den bedste service fra de sødeste mennesker. Her bliver der lyttet til dig som individualist og så føler man sig tryg og i de bedste hænder hele vejen igennem et forløb 🙏😊 Allan og Lykke er professionelle og kompetente

Michelle Lorentzen

Hvem er Fitness By Lund

Mit navn er Lykke Banke Sørensen.

Når du får mig, som kostvejleder, får du en fitness tosse, som elsker at nørde med kost og kaloriebalance og få disse to ting til at gå op i en højere enhed.

Du får en vejleder, som kan nå hele vejen rundt om din sundhed, jeg er uddannet certificeret kostvejleder, fitnessinstruktør og personlig træner. Den viden jeg har om kost og sundhed, brænder jeg for at give til dig, så du kan få en sundere livsstil.

Du får samtidig en der kan hjælpe dig med at få en bedre forståelse for kost, træning og balance i hverdagen så du får sundhed ind i din hverdag og ændre din livsstil.

Den viden jeg har om kost og sundhed, brænder jeg for at give til dig så du kan få en sundere livsstil
Start nu

Selvom jeg er meget dedikeret til kostvejledning har jeg stået i butik i mange år og sidder på kontor i dag. Derfor kan jeg sætte træning og kost i perspektiv i forhold til din travle hverdag og forstår udfordringen i. at du ikke altid har mulighed for at bevæge dig så meget i løbet af dagen.

Hvis du har en travl hverdag kan det være svært at have fokus på sin sundhed. Det kan jeg hjælpe dig med
Start nu

Min interesse for kost og træning startede tilbage i 2012, hvor jeg selv startede i forløb hos en kostvejleder for at tabe mig og komme i bedre form. Siden da har jeg været igennem talrige diæter og prøvet alle mulige kostråd af på egen krop, så jeg ved hvad der virker og ikke virker.

Jeg har desuden stillet op til en del fitness konkurrencer og kan skrive under på at livet på en kostplan ikke er vejen frem. Det er meget bedre at have en forståelse for mad, kaloriebalance og selvforståelse fordi det giver dig et bedre udgangspunkt for at have det godt med din egen krop.

Derfor skal en kostplan bruges som en vejledning og et redskab til at lære DIN krop at kende. 

Det er ikke lykken at være på en stram kostplan, der skal være balance for din egen skyld.
Start nu

Kost med stor betydning

Kosten har stor betydning for dit velvære, udseende og fordøjelse. Når vi snakker om vægttab eller muskelopbygning spiller din kost en stor rolle for om du når dine mål. Med en sund og varieret kost får du mere overskud, bedre velvære og du vil føle dig som et helt nyt menneske. Hvis du spiser korrekt i løbet af dagen vil du også mærke at sukkertrangen bliver mindre og din energi vil være højere hele dagen. Du undgår snickers moments, hvor humøret svinger vildt og du vil føle dig mindre oppustet. Der er mange grunde til at kigge nærmere på din kost og det behøver ikke være så svært som det lyder.

Vores filosofi er, at ingen fødevarer er ulovlige, forbudt, usunde eller skadelige, hvis du spiser dem i de rette mængder. Når du beslutter dig for at tabe dig, opbygge muskler eller leve sundere kan små ændringer gøre en kæmpe forskel. Lad være med at sætte en masse restriktioner for hvad du må og ikke må spise.

Hos os går vi meget op i at vores forløb passer til den enkelte og at intet er forbudt, man skal bare spise med måde. Derfor går vi i dialog med dig så hele forløbet passer ind i din hverdag og vi sørger for, at du får en forståelse for hvilken mængde du bør spise i løbet af en dag, så du efter endt forløb bliver klædt på til at stå på egne ben.

Kost og træning går hånd i hånd. Lad os hjælpe dig, med at sammensætte den rette kostplan til din træning.
Start nu

Personligt kostforløb

Med et personligt forløb starter vi ud med en personlig samtale, hvor vi sammen med dig fastsætter et mål og forventningsafstemmer det kommende forløb. Det er vigtigt for os, at vi gennem hele forløbet har en tæt dialog, derfor vil der også løbende være personlige samtaler, hvor vi laver målinger og ser din fremgang, så vi kan justerer planen. Samtalerne giver os også et sted, hvor vi kan snakke om situationer, hvor det var svært at holde planen, for det er ikke altid lige let i alle situationer, det kender vi også selv til.

Vi går meget op i, at du lærer mest muligt under et kostforløb hos os, så du efter endt forløb kan stå på egne ben uden at falde tilbage i dine gamle vaner og smide det hele på gulvet. De personlige samtaler vare typisk 45 minutter. I samtalerne motiverer og inspirerer vi dig, så du kan fastholde din nye sunde livsstil. Er der behov for justeringer i din kostplan, eller mangler du inspiration til din mad eller træning snakker vi også om det til de personlige samtaler. Der er under hele forløbet mulighed for at skrive til os 24/7. Der vil typisk være en personlig samtale en gang i måneden og ellers en ugentlig opdateringsdag via e-mail.

Vi tilpasser forløbet til den enkelte, så dit forløb stemmer overens med dine ønsker og passer ind i din hverdag.
Start nu

Online kostforløb

Med et online kostforløb følger vi dig uge for uge og tilretter din kostplanen så den passer til dig og dine smagsløg. Et online kostforløb hos os er meget mere end et forløb, det er en mini-uddannelse i, hvad du skal spise for at nå dine mål og vi søger for, at du får en forståelse for hvilke mængder du bør indtage for at leve et sundt liv, hvor der også er plads til sødt engang imellem.

Med et kostforløb vil du få nogle faste rammer, hvor vi guider dig i hvordan de forskellige fødevarer påvirker din krop. Når vi har arbejdet sammen i et stykke tid vil du selv være i stand til at bytte ud i de forskellige fødevarer, så du ikke kører sur i din kost og ender med at falde tilbage til dine gamle vaner. Et forløb skal være tilrettet sådan, at du kan se dig selv leve på den måde fremover. Hvis du ikke kan det sadler vi om og ændre i planerne så du også kan holde dit vægtab efter endt forløb.

Vi sætter os ind i dig og din hverdag. På den måde, skaber vi sammen den bedste og mest optimale kostplan, første gang!
Start nu

FAQ – ofte stillede spørgsmål

Mange af de bekymringer eller spørgsmål du har er du ikke alene om, derfor har vi samlet de spørgsmål vi hører mest her. Hvis der er noget du stadig mangler svar på, så skal du bare skrive til os, så forklarer vi. Og husk der ikke findes dumme spørgsmål.

Hvor længe skal jeg være på en kostplan?

Svar: En kostplan er en guideline til hvilken mængde mad du skal indtage for at ligge i kalorie under- eller overskud, altså for at tabe sig eller tage på i vægt. Det kan også være du har brug for en kostplan der gør at din vægt er stabil. Derfor er det også meget forskelliget, hvor længe du skal være på kostplanen og hvor meget der skal til før du har ændret din livsstil, da en kostplan ikke er en hurtig kur eller et mirakel til at få drømme kroppen, men mere en struktureret plan over mængden af den mad du skal indtage for at opnå dit ønskede mål.

Du skal bruge planen som en guideline og en tryghed for at du er sikker på at få den helt rigtige mængde mad til netop dit mål. Så snart du har fået en forståelse for maden og din krop kan du stille og roligt slippe kostplanen.

Er der alle mulige mærkelige opskrifter?

Svar: Vores kostplaner er baseret på det du allerede spiser og derfor vil du heller ikke opleve nye opskrifter med 10 forskellige ingredienser du ikke kender.

Jeg gider ikke kun spise ris og kylling

Det behøver du bestemt heller ikke. At tabe sig eller tage på, handler om kalorie under- eller overskud og ikke hvilke fødevare du spiser. Derfor får du også et opstartsskema fra os, som du skal udfylde og de oplysninger du giver os tager vi udgangspunkt i når vi udarbejder vores skræddersyet kostplaner.

Hvor slavisk skal min kostplan følges?

Det er helt op til den enkelte, men jo mere slavisk jo hurtigere får du dine resultater og vi kan bedre tilrettet dine planer så de passer 110% til dig. Det er svært at tilrette planerne, hvis du spiser udover eller springer måltiderne over. Så jo mere slavisk jo bedre resultater.

Skal jeg spise “superfoods”? – skal hele mit køleskab laves om

Der findes ingen magiske fødevare, derfor laver vi din kostplan ud fra de oplysninger du giver os og de fødevare du elsker 🙂

Kommer jeg til at være sulten hele tiden?

Du kan opleve sult i perioder, men de fleste oplever faktisk mere mæthed når de starter på en kostplan da de oftest får mere mad end de har gjort tidligere. Man skal ikke være sulten for at tabe sig.

Er der plads til god mad?

På vores kostplaner tilføjer vi altid et luksus måltid. Det måltid kan man undlade f.eks. 6 dage i ugen og så samle kalorierne sammen og selv vælge hvad man vil bruge dem til. Her til skal siges at i en normal hverdag vil der være fødselsdage, bryllupper og andre store begiveheder man selvfølgeligt ikke skal gå glip af. Men vurder om du har behov for alt maden og 4 desserter. Tænk over mængderne og huske at alting kan rettes op men at der måske går 14 dage hvor din vægt står stille efterfølgende.

Bliver jeg tyk hvis jeg drikker mine kalorier?

1 kalorie er 1 kalorie om det er i mad eller drikke, hvis du spiser mere end du forbrænder vil du tage på uanset hvilken fødevare det er.

Hvad er forskellen på sundhed og vægttab?

I vores optik er der ikke forskel, da vi tror på at man skal definere sin egen sundhed. Så sæt din egen standard, hvis du ved med dig selv at du skal have 1 stykke chokolade hver dag efter frokost skal du ikke undlade det men i stedet lave plads til det. Sundhed handler om at have en sund krop og et sundt sind.

Et vægttab handler udelukkende om kalorier ind og kalorier ud og har faktisk ikke meget med sundhed at gøre. Groft sagt om du spiser dine kalorier i vingummibamser eller agurk giver det samme, bare du ligger i kalorie underskud vil du tabe dig.

Kan jeg ikke bare bytte alt ud med light produkter?

Light produkter er en start da de indeholder op til 50% færre kalorier end ikke light produkter, men vær opmærksom da de ikke er helt uden kalorier og du ikke bare kan spise uhæmmet af dem.

Hvad kan jeg forvente på mine første 14 dage på min kostplan?

De første 14 dage skal kroppen vænne sig det den nye mængde mad. Du kan opleve oppustethed, træthed, du skal tisse mere end normalt, nogle får endda ondt i hovedet eller tager på i vægt. Derfor tilretter vi heller ikke i din kostplan de første 14 dage da kroppen lige skal vænne sig til den nye måde.

De fleste oplever dog mere velvære i kroppen og på badevægten, og mindre oppustethed.