Kost med stor betydning

Kosten har stor betydning for dit velvære, udseende og fordøjelse. Når vi snakker om vægttab eller muskelopbygning spiller din kost en stor rolle for om du når dine mål. Med en sund og varieret kost får du mere overskud, bedre velvære og du vil føle dig som et helt nyt menneske. Hvis du spiser korrekt i løbet af dagen vil du også mærke at sukkertrangen bliver mindre og din energi vil være højere hele dagen. Du undgår snickers moments hvor humøret svinger vildt og du vil føle dig mindre oppustet. Der er mange grunde til at kigge nærmere på din kost og det behøver ikke være så svært som det lyder.

Vores filosofi er at, ingen fødevare er ulovlige, forbudt, usunde eller skadelige hvis du spiser dem i de rette mængder. Når du beslutter dig for at tabe dig, opbygge muskler eller leve sundere kan små ændringer gøre en kæmpe forskel. Lad være med at sætte en masse restriktioner for hvad du må og ikke må spise.

Hos os går vi meget op i at vores forløb passer til den enkelte og at intet er forbudt, man skal bare spise med måde. Derfor går vi i dialog med dig så hele forløbet passer ind i din hverdag og vi sørger for at du får en forståelse for hvilken mængde du bør spise i løbet af en dag, så du efter endt forløb bliver klædt på til at stå på egne ben.

Skal vi hjælpe dig med din kost?

Personliget kostforløb og træningsforløb

Med et personligt forløb starter vi ud med en personlig samtale hvor vi sammen med dig fastsætter et mål og forventningsafstemmer det kommende forløb. Det er vigtigt for os at vi gennem hele forløbet har en tæt dialog, derfor vil der også løbende være personlige samtaler hvor vi laver målinger og ser din fremgang så vi kan justerer planen. Samtalerne giver os også et sted hvor vi kan snakke om situationer hvor det var svært at holde planen, for det er ikke altid lige let i alle situationer, det kender vi også selv til.

Vi går meget op i at du lærer mest muligt under et kostforløb hos os, så du efter endt forløb kan stå på egne ben uden at falde tilbage i dine gamle vaner og smide det hele på gulvet. De personlige samtaler vare typisk 45 minutter. I samtalerne motiverer og inspirerer vi dig, så du kan fastholde din nye sunde livsstil. Er der behov for justeringer i din kostplan, eller mangler du inspiration til din mad eller træning snakker vi også om det til de personlige samtaler. Der er under hele forløbet mulighed for at skrive til os 24/7. Der vil typisk være en personlig samtale en gang i måneden og ellers en ugentlig opdateringsdag via e-mail.

Er du klar til et målrettet forløb?

Online kostforløb

Med et online kostforløb følger vi dig uge for uge og tilrette din kostplanen så den passer til dig og dine smagsløg. Et online kostforløb hos os er meget mere end et forløb, det er en mini uddannelse i hvad du skal spise for at nå dine mål og vi søger for at du får en forståelse for hvilke mængder du bør indtage for at leve et sundt liv hvor der også er plads til sødt engang imellem.

Med et kostforløb vil du få nogle faste rammer, hvor vi guider dig i hvordan de forskellige fødevarer påvirker din krop. Når vi har arbejdet sammen i et stykke tid vil du selv være i stand til at at bytte ud i de forskellige fødevarer så du ikke kører surt i din kost og ender med at falde tilbage til dine gamle vaner. Et forløb skal være tilrettet sådan at du kan se dig selv leve på den måde fremover. Hvis du ikke kan det sadler vi om og ændre i planerne så du også kan holde dit vægtab efter endt forløb.

Vi kan hjælpe dig med et lægge en god kostplan