Hemmeligheden bag sixpacken

Hvem vil ikke gerne have en sixpack året rundt, ingen fedt der ryger ud over buksekanten og ingen forkerte buler i blusen? De fleste drenge og piger drømmer om en krop med flad mave, sixpack eller blot en stram mave, og i bund og grund er det egentlig det samme. Nogle har bare mere genetik for sixpack end andre.

 

Hvorfor får du så ikke sixpack eller flad mave, selv om du tonser der ud af med 1.000 mavebøjninger om ugen?

Lidt grundlæggende om den eftertragtede sixpack

Alle mennesker har mavemuskler fra naturens side og som alle andre muskler skal de trænes for at blive større og mere synlige. MEN de fleste mennesker har et lag fedt uden på deres mavemuskler, som gør at den ikke er synlig, og heller ikke bliver det før fedtprocenten er lav nok. Derfor handler det først og fremmest om at få en lavere fedtprocent og IKKE om at lave 1.000 vis af mavebøjninger dag ind og dag ud.

Der findes ingen lette udveje. Det handler om kosten. Kosten er 80 % når du gerne vil opnå en sixpack. Så når du hører folk sige, at en sixpack bliver lavet i køkkenet, er det ikke helt forkert. Men nu tænker du nok, hvad så med hende/ham jeg kender, som altid har haft en flad flot stram mave med mavemusker, som ALDRIG har sat sine ben i et træningscenter….

Fra naturens side er vi alle forskellige og nogle er bare skabt mere heldige i forhold til en flot mave. Dette handler ofte om forbrændingen. Hvis du fra naturens side har en høj forbrænding vil din fedtprocent heller ikke være særlig høj, og derfor vil dine mavemuskler være mere synlige end andres mavemuskler. Nolge skal bare kæmpe mere for det end andre.

 

Men hvad skal der så til?

Du skal simpelthen lægge din livsstil om. Du skal spise anderledes end du gør nu, træne hårdere så du forbrænder flere kalorier, og overveje om det er det værd. For det handler ikke kun om at spise anderledes, da en sixpack først kommer frem, når din fedtprocent er meget langt nede. Du skal derfor heller ikke have meget væske i din underhud, som ligger der helt naturligt og kommer når vi f.eks. spiser sukkerholdige fødevare, spiser lidt ekstra nogle dage eller stresser på arbejdet, skole eller dyrker for meget motion.

Der er mange ting der spiller ind. Fra naturens side er det lettere for mænd at opnå en sixpack da deres krop er bygget genetisk anderledes end kvinders. Kvinder er skabt til at føde børn, og derfor har kvinders krop det også bedst med noget fedt på sidebenene. Og ja det er ret så uretfærdigt, men det er sådan verden nu engang hænger sammen.

Når det så er sagt, er det ikke umuligt og alle kan få en flad, stram og flot sixpack. Det kræver blot du knokler, spiser rigtigt og dyrker motion så du forbrænder flere kalorier end du indtager.

Så alt efter hvordan du ser ud idag, skal du sætte dit ambitionsniveau efter det og istedet for at gå efter en sixpack til at starte med, så gå efter at have det godt i din egen krop. Få styr på kosten og sæt små delmål på vejen til dit drømmescenarie. På den måde vil du opleve succes på din rejse og blive mere motiveret når du når dine små delmål.

 

Relaterede artikler
Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *